Την είσοδό της στην αγορά της Ιορδανίας με τους πλοηγούς Talk&Drive, μέσω τριετούς συμφωνίας αποκλειστικής συνεργασίας με τον όμιλο επιχειρήσεων Abu Khader, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική

Μετά την είσοδο στις αγορές της Τουρκίας, της Χιλής, της Κύπρου, του Μαρόκου και της Σαουδικής Αραβίας, η εταιρία διαθέτει τον πλοηγό MLS Talk&Drive στην αραβική γλώσσα, επίσημη γλώσσα και της Ιορδανίας, ο οποίος θα ενσωματώνει χάρτες της εταιρίας Navteq.

Συγκεκριμένα, για την ανάπτυξη της αγοράς πλοήγησης στην Ιορδανία (με πληθυσμό 6,2 εκατ. κατοίκους), η MLS ενώνει τις δυνάμεις της, σε μία αποκλειστική συνεργασία, με τον όμιλο επιχειρήσεων Abu Khader. Ο όμιλος Abu Khader που ιδρύθηκε το 1937, αποτελεί τον αντιπρόσωπο των αυτοκινητοβιομηχανιών BMW, Mitsubishi, Opel και Fiat στην Ιορδανία.

Στα πλαίσια της διμερούς συμφωνίας, η MLS έχει αναλάβει την υποχρέωση να εφοδιάσει τη Jerusalem Modern Solutions, θυγατρική εταιρία του ομίλου Abu Khader, με 1.000 τεμάχια του πλοηγού MLS Talk&Drive, με άμεση πρώτη παράδοση 250 τεμάχια. Από την πλευρά της η Jerusalem Modern Solutions αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή του εν λόγω πλοηγού μέσω των οχημάτων του ομίλου και του εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων της.

Η Abu Khader αισιοδοξεί να επιτύχει στόχους μερικών χιλιάδων πλοηγών MLS Talk&Drive στην Ιορδανία, αξιοποιώντας το τεχνολογικό πλεονέκτημα της αναγνώρισης φωνής στα Αραβικά που έχει αναπτύξει και ενσωματώσει η MLS στους εν λόγω πλοηγούς.