Διπλασιασμό του δικτύου των ξενοδοχείων- μελών της σχεδιάζει σε βάθος διετίας η εταιρεία ξενοδοχειακού management Aqua Vista Hotels, στοχεύοντας και στις αγορές της Ιταλίας και της Μεγάλης Βρετανίας.
Η εταιρεία αριθμεί πλέον 25 boutique ξενοδοχεία – και ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας – προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες management, marketing και κρατήσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε μονάδας, σε διεθνές επίπεδο, στις αγορές που επιθυμούν να επιτύχουν αποτελεσματικότερη διείσδυση και στις ειδικές πελατειακές ομάδες στις οποίες απευθύνονται.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Aqua Vista Hotels, κ. Γιώργο Γραφάκο τα μηνύματα για το 2014 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά -«το 2014 θα είναι χρονιά- ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό με τις καλύτερες επιδόσεις της τελευταίας δεκαετίας , δεδομένου ότι οι κλεισμένες κρατήσεις αυτή την στιγμή στα ξενοδοχεία του δικτύου είναι ένα τρίμηνο μπροστά, ήτοι στα επίπεδα του Φεβρουαρίου του 2012».
Οσον αφορά την ενίσχυση του δικτύου της εταιρείας, στόχος είναι η ένταξη ξενοδοχείων κυρίως από τις Κυκλάδες. Η Aqua Vista Hotels προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνεργασίας ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε ξενοδοχείου-μέλους της. Τα τρία προγράμματα προσφέρονται με κόστος που ξεκινά από 4.000 ευρώ ετησίως και φθάνουν μέχρι και 9.500 ευρώ για το πλήρες πρόγραμμα συνεργασίας. Τα ξενοδοχεία συμμετέχοντας στα “Προγράμματα Συνεργασίας” της Aqua Vista Hotels, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις δραστηριότητες και τις στοχευμένες ενέργειες που πραγματοποιούνται ετησίως, αλλά και να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος των συνολικών αναγκών τους σε online μάρκετινγκ και προβολή.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.