Στον χώρο των αναψυκτικών επεκτείνεται η γνωστή βιομηχανία εμφιάλωσης  από την Ήπειρο, με στόχο να κατακτήσει μερίδιο 10% στην εν λόγω αγορά, εκμεταλλευόμενη τη στροφή των καταναλωτών στις ελληνικές εταιρείες αναψυκτικών, όπως ΕΨΑ και ΛΟΥΞ.

Η εταιρεία πραγματοποιεί το νέο της βήμα, λανσάροντας τη νέα σειρά φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος, που συνδυάζει τα ευεργετικά στοιχεία του φυσικού μεταλλικού νερού από την πηγή Ζαγοροχώρια με τη γεύση των φυσικών χυμών φρούτων.

Η νέα σειρά αποτελείται από πορτοκαλάδα, λεμονάδα, cola, σόδα, βυσσινάδα, τόνικ και κυκλοφορεί στη συσκευασία των 330 ml. Παράλληλα, σχεδιάζεται και η παραγωγή τσαγιού σε τρεις γεύσεις.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της εταιρείας, Π. Σεπετάς, τα νέα προϊόντα παράγονται σε ξεχωριστή γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της εταιρείας στο καλπάκι Ιωαννίνων. Η συνολική επένδυση ανέρχεται σε 15 εκατ. ευρώ.

Η Βίκος έχει πορεία 24 ετών κι έχει επενδύσει συνολικά περί τα 100 εκατ. ευρώ. Το 2013 έκλεισε με υποχώρηση 7% στον κύκλο εργασιών ή 68 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα προ φόρων κέρδη της αυξήθηκαν στα 12,2 εκατ. ευρώ από 10,6 εκατ. το 2012.