Είναι ίσως από τους λίγους  δισεκατομμυριούχους που παραδέχεται ευθαρσώς ότι  να το να έχεις όλα είναι μεγάλη ευτυχία. Μιλώντας στο Business Insider, ο Mark Cuban αναφέρει ότι μισεί όλους εκείνους τους.. “συναδέλφους” του που υποκριτικά παραπονιούνται στις συνεντεύξεις τους για την ενόχληση του να είναι πάμπλουτοι  και να βρίσκονται διαρκώς στο κέντρο της προσοχής.

“Τους ακούω και σκέφτομαι ‘καλά, με δουλεύετε;’. Εννοώ δηλαδή ότι αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που έχω ακούσει”, λέει.

Όταν ρωτά κάποιος τον Cuban για τα μειονεκτήματα του να είσαι τόσο πλούσιος και διάσημος όσο εκείνος, απαντά: “δεν υπάρχουν μειονεκτήματα. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον”.

Η περιουσία του ανέρχεται σε 2,7 δισ. δολάρια. Είναι ιδιοκτήτης της ομάδας Dallas Mavericks και έχει ένα σόου στο κανάλι ABC με τον τίτλο “Shark Tank.”

Αν και παραδέχεται ότι όλη αυτή η προβολή που έχει μπορεί να “γίνει ενοχλητική κάποιες φορές λόγω των social media”, στην ουσία αυτό δεν είναι μειονέκτημα.

“Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο”, λέει, “πρέπει  να κάνω μόνο ό,τι θέλω και ό,τι με ευχαριστεί”, λέει και προσθέτει: “Εννοώ ότι το πιο δύσκολο σημείο (στο να είναι κανείς πλούσιος) είναι ότι αυτή η ζωή  κάποτε θα πρέπει να τελειώσει και αυτό είναι που με τρελαίνει. Μόνο αυτό”.