Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Πολύ ακριβά θα στοιχίσει σε έναν άνδρα από τη Σιγκαπούρη το…προνόμιο να γευματίσει με το Warren Buffett. Για την ακρίβεια θα πληρώσει 2. 166.766 δολάρια προκειμένου να απολαύσει μεταξύ τυρού και αχλαδίου την παρέα- και αναμφίβολα τις συμβουλές- του γνωστού μεγαλοεπενδυτή.  

Ο Andy Chua από τη Σιγκαπούρη είναι ο νικητής της ετήσια δημοπρασίας, που διοργανώνεται από τη φιλανθρωπική οργάνωση Glide Foundation. Πρόκειται για την τέταρτη μεγαλύτερη νικήτρια προσφορά, που έχει γίνει ποτέ σε αυτή τη δημοπρασία.   

Οπως μεταδίδει το CNBC, κατατέθηκε μόλις έξι λεπτά πριν ολοκληρωθεί η online δημοπρασία, την Παρασκευή το βράδυ.

Ο περυσινός νικητής, τα στοιχεία του οποίου παρέμειναν άγνωστα, είχε πληρώσει τα μισά, δηλαδή 1 εκατ. δολ. Το 2012, ένας ανώνυμος πλειοδότης είχε πληρώσει το ποσό ρεκόρ των 3.456789 για ένα γεύμα με τον Buffett.

O Ted Weschler, διαχειριστής χαρτοφυλακίου στη Berkshire Hathaway- ιδιοκτησίας Buffett- κέρδισε στις δημορασίες του 2010 και του 2011, καταβάλλοντας  άνω των 2,6 εκατ. δολ. κάθε χρόνο.

Η Glide έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια δολάρια από δημοπρατούμενα γεύματα με τον Buffett τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο νικητής, και άλλα επτά άτομα, θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν μαζί με τον Buffett  στο Smith & Wollensky, ένα steakhouse στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, ορισμένοι νικητές έχουν επιλέξει κατά καιρούς να συναντήσουν τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο στη γενέτειρά του, την Ομάχα.

Ιδού, πώς έχουν διαμορφωθεί οι… τιμές για ένα γεύμα με τον Buffett τα τελευταία χρόνια: