Οικονομία

Διόδια Αφιδνών: Η Ραχήλ Μακρή «δεν πληρώνει»!

  • admin


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στα διόδια Αφιδνών κάτοικοι της Κηφισιάς, του Ωρωπού του Διονύσου και Χαλκίδας καθώς και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», με παρούσα τη Ραχήλ Μακρή.

Διαμαρτυρόμενοι, παρουσία και των δημάρχων των περιοχών κατέλαβαν για δύο ώρες, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, συμβολικά τα διόδια χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στα διόδια Αφιδνών κάτοικοι της Κηφισιάς, του Ωρωπού του Διονύσου και Χαλκίδας καθώς και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και άλλων οργανώσεων για να διαμαρτυρηθούν τόσο για την αύξηση των τιμών των διοδίων όσο και για την εγκατάσταση νέων σταθμών σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο.

Οι διαμαρτυρόμενοι, παρουσία και των δημάρχων των περιοχών κατέλαβαν για δύο ώρες, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, συμβολικά τα διόδια χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.

Φυσικά την παράσταση έκλεψε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η οποία έδωσε το παρών στην συγκέντρωση πρωτοστατώντας σε μια ακόμη «επαναστατική» διαμαρτυρία, ενώ είχε στο ππλευρό της και τον συνάδελφό της, Παύλο Χαϊκάλη.

πηγή: protothema.gr