Η περίοδος για την αποδοχή της προαιρετικής δημόσιας πρότασης του ΔΟΛ θα διαρκέσει από τις 8 Μαΐου 2013 έως και τις 4 Ιουνίου 2013, όπως αναφέρεται στο σχετικό πληροφοριακό δελτίο.

Στις 30 Απριλίου 2013, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε,  το Πληροφοριακό Δελτίο επί της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης που ο κ. Σταύρος Π. Ψυχάρης,  είχε απευθύνει στις 8 Απριλίου 2013 προς τους μετόχους της εταιρείας «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.» («ΔΟΛ ΑΕ» ή «Εταιρεία»), ακολούθως δε, κατά την ίδια ημερομηνία, είχε υποβάλει προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και είχε κοινοποιήσει προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με παράλληλη ανακοίνωση την ίδια ημερομηνία στο διαδικτυακό τόπο του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) και το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χ.Α.

1. ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Το Πληροφοριακό Δελτίο, ως εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καθώς και οι δηλώσεις αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, θα διατίθενται δωρεάν, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε όλα τα εν Ελλάδι καταστήματα της «ALPHA BANK Α.Ε.» (ο «Διαχειριστής»), από τις 8 Μαΐου 2013 και καθ’ όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης (ως ακολούθως ορίζεται).