Συνέχεια στο σκάνδαλο με τις υποκλοπές του Bloomberg μέσω των τερματικών του ειδησεογραφικού πρακτορείου έρχεται να δώσει η JPMorgan, αφού υπέβαλλε, χθες Τετάρτη, επίσημο νομικό αίτημα με το οποίο ζητάει όλα τα οικονομικά δεδομένα στα οποία είχαν πρόσβαση οι δημοσιογράφοι του. 
Η ανακοίνωση της JPMorgan έρχεται μετά την παραδοχή του Bloomberg την περασμένη εβδομάδα, ότι οι δημοσιογράφοι του είχαν πρόσβαση σε οικονομικά στοιχεία των πελατών του μέσω τερματικών. 
Η αμερικανική τράπεζα αναζητεί τις εισαγωγές που έχουν κάνει οι χρήστες των τερματικών εδώ και πέντε χρόνια για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχουν δει οι δημοσιογράφοι του Bloomberg σχετικά με την χρήση των τερματικών από τους εργαζόμενους της JPMorgan. Να σημειώσουμε πως το Bloomberg απασχολεί περίπου 2.400 δημοσιογράφους παγκοσμίως.
Επίσης η JPMorgan δήλωσε ότι ζητά διαβεβαιώσεις από Bloomberg ότι θα σταματήσει μελλοντικές παραβιάσεις.  
Από την πλευρά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο ενώ ο πρόεδρος της Goldman Sachs, Gary Cohn, δήλωσε χθες στο CNBC ότι δεν τους απασχολεί το θέμα αφού δεν παρατηρήθηκε κάποια ζημία από τις ενέργειες του Bloomberg.