Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, ενώ λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, όπου περίπου είκοσι χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν το «παρών».

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην πορεία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν 12.000 άτομα.

Το κέντρο της Αθήνας είναι ακόμη κλειστό, ενώ λίγο μετά τις 14:00 επικράτησε ένταση στα Προπύλαια όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε διμοιρίες των ΜΑΤ στην οδό Βουκουρεστίου πετώντας τους βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και βόμβες κρότου-λάμψης.

Η ένταση συνεχίστηκε με πετροπόλεμο στους γύρω δρόμους, ενώ αυτή την ώρα διμοιρίες των ΜΑΤ κατευθύνονται στα Εξάρχεια όπου έχουν στηθεί και οδοφράγματα.

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας άντρας στη συμβολή των οδών Εμ. Μπενάκη και Φειδίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας, ο οποίος κρατούσε την ελληνική σημαία, ξυλοκοπήθηκε από ομάδα κουκουλοφόρων.

Εν τω μεταξύ, διμοιρίες των ΜΑΤ έκλεισαν τη Βασιλέως Γεωργίου για να μην επιτρέψουν στους διαδηλωτές να φτάσουν μπροστά στη Βουλή, ενώ άγνωστοι αποπειράθηκαν να βάλουν φωτιά σε πολυτελές αυτοκίνητο στη Χαλκοκονδύλη, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr.