Μέσω twitter ενημέρωσε για την επιστροφή του στη Βενεζουέλα ο πρόεδρος της χώρας, Hugo Chavez, δυο ολόκληρους μήνες μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Αβάνας στην Κούβα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση καρκίνου.

Ο Chavez με τρία μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κούβας, Raul Castro, τον ιστορικό ηγέτη της χώρας, Fidel Castro, αλλά και τον λαό της Βενεζουέλας για την υποστήριξη και την αγάπη που του έδειξαν.

“Φτάσαμε ξανά στη μητέρα γη της Βενεζουέλας. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Σας ευχαριστώ, αγαπημένοι συμπατριώτες μου. Θα συνεχίσουμε εδώ τη θεραπεία μου”, ανέφερε σε νεώτερο tweet του.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα συνεχίσει στη Βενεζουέλα τη θεραπεία που του έχουν συστήσει οι γιατροί, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη τον Δεκέμβριο στην Αβάνα της Κούβας.
Την προηγούμενη Παρασκευή, η κυβέρνηση της Βενεζουέλας έδωσε στη δημοσιότητα την παραπάνω φωτογραφία του Chavez αγκαλιά με τις κόρες του. Ήταν η πρώτη φωτογραφία του ηγέτη της Βενεζουέλας μετά την εγχείρηση του Δεκεμβρίου.