Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

To ράλι δεν έχει τελειώσει για τη μετοχή της Apple, υποστηρίζει ο διαχειριστής κεφαλαίων Bill Miller.

Μιλώντας στο CNBC o πρώην πρόεδρος της Legg Mason Capital και νυν πρόεδρος και CIO της LLM, θεωρεί ότι ο τεχνολογικός γίγαντας θα συνεχίσει την ανοδική κούρσα στη Wall. Στις αρχές το μήνα, η μετοχή έσπασε το ρεκόρ των 600 δολαρίων για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2012.

” Δεν είναι τόσο ελκυστική όσο ήταν κάποτε, αλλά πιστεύω ότι η αξία της θα φθάσει τα 700 με 750 δολάρια”, δήλωσε στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο.

Η Apple έκλεισε χθες ελαφρά ανοδικά σε μία μέρα πτώση για τις αγορές.

Ο Miller,  πάντως, παραμένει bullish για τις αγορές. “Οι απαισιόδοξοι (bears) μισούν την αγορά επειδή δεν θα πάει πολύ προς τα κάτω και οι αισιόδοξοι (bulls) επειδή δεν θα πολύ προς τα πάνω. Ωστόσο, είναι μία σπουδαία αγορά, πιστεύω, για αυτούς που θέλουν να επενδύσουν και έχουν ένα χρονικό ορίζοντα μεγαλύτερο από τα επόμενα 30 λεπτά ή 3 εβδομάδες”, εκτιμά.

Ο Miller βλέπει ευκαιρίες σχεδόν παντού. Εκτός από την Apple, επιλέγει την Amazon, την οποία θεωρεί καλή πρόταση για αγορά για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια.

Παράλληλα, θεωρεί ότι θα σημειώσουν καλές επιδόσεις οι κλάδοι των κατασκευών και του αυτοκινήτου.