Τους Lloyds του Λονδίνου μηνύουν  η εταιρεία παραγωγής της Lady Gaga και δύο ακόμα εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών, ζητώντας αποζημίωση 75.000 δολαρίων για μία συναυλία της τραγουδίστριας στην Ινδονησία που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για τις 3 Ιουνίου του 2012 στη Τζακάρτα της Ινδονησίας. Μάλιστα, είχαν πουληθεί περισσότερα από 50.000 εισιτήρια.

Όμως, μερικές εβδομάδες πριν από την άφιξη της lady Gaga στην Ινδονησία, ομάδες σκληροπυρηνικών ισλαμιστών άρχισαν να διαμαρτύρονται για την παρουσία της τραγουδίστριας που “τραγουδά μόνο με τα εσώρουχά της και δηλώνει ότι είναι ο απεσταλμένος του γιου του διαβόλου”, όπως έλεγαν.

Με την αστυνομία της Ινδονησίας να μην εγγυάται την ασφάλεια της τραγουδίστριας ή του κοινού της, η 26χρονη Lady Gaga ακύρωσε την εκδήλωση.

Οι τρεις διοργανώτριες εταιρείες ζητούν αποζημίωση τουλάχιστον 75.000 δολαρίων, καθώς όπως λένε, οι ασφαλιστικές εταιρείες που είχαν αναλάβει την κάλυψη του γεγονότος αρνήθηκαν να πληρώσουν, με το αιτιολογικό ότι οι συνθήκες που οδήγησαν στην ακύρωση της συναυλίας δεν συνιστούν τρομοκρατική πράξη.