Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google
Σε συντριπτική επικράτηση του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου του Τάσου Γκιάτη, του ανθρώπου που έγινε διάσημος στο πανελλήνιο απ’ την “παγίδευση” του Χάρη Τομπούλογλου, εξελίχθησαν οι εκλογές του προσωπικού του ομίλου Alpha Bank. 
 
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των κοινών αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Φεβρουαρίου, όπως αυτά ανακοινώθηκαν απ’ την  Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank και τους δικαστικούς αντιπροσώπους ψήφισαν το 90% των 7.099 εγγεγραμμένων μελών. 
 
Έλαβαν:
 
* Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο Τάσου Γκιάτη (ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ)  87,97%
* Πρωτοβουλία  3,21%
* ΕΣΑΚ  7,74%
* Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ (Μέτωπο για την ανατροπή)  1,09%
 
Το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» έλαβε 10 από τις 11 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο και εξέλεξε 70 αντιπροσώπους στην ΟΤΟΕ.
 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Γκιάτης προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Μπορούμε ακόμη και τώρα, μέσα στην καταιγίδα να ανασυνθέσουμε τα κομμάτια που η συνδικαλιστική μιζέρια και απραξία του τόπου διέσπειρε και να σταθούμε όρθιοι με αισιόδοξη προοπτική για το εργασιακό μας μέλλον.