Υψηλόβαθμο στέλεχος της Goldman Sachs στη Νέα Υόρκη βρέθηκε νεκρό από μέλη της οικογένειάς του, οι οποίοι άρχισαν να τον αναζητούν όταν δεν επέστρεψε από εκδρομή kiteboarding.

Η σορός του 39χρονου Nicholas Valtz, εκτελεστικού διευθυντή στο τμήμα πωλήσεων cross-asset, εντοπίστηκε  να επιπλέει στο λιμάνι Napague κοντά στο Long Island, κρατώντας τον αετό, ενώ ο υπόλοιπος εξοπλισμός βρέθηκε σε κοντινό σημείο.  

Ο Valtz, απόφοιτος του Harvard, εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2000 και προήχθη σε εκτελεστικό διευθυντή το 2010. Ως στέλεχος πωλήσεων cross-asset βοηθούσε στη διαχείριση παραγγελιών πελατών για trading και επέλεγε για λογαριασμό τους χρηματοοικονομικά προϊόντα μεταξύ διαφορετικών ειδών ομολόγων. Η σύζυγός του, Sashi Valtz, είναι επίσης στέλεχος της Goldman.

Εκπρόσωπος της εταιρείας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

H αστυνομία διεξάγει έρευνες για το θάνατό του Valtz, ο οποίος ήταν φανατικός λάτρης του Kiteboarding, των προϊόντων τεχνολογίας και των γρήγορων αυτοκινήτων.

Το κiteboarding, το οποίο είναι ένας συνδυασμός γουιντσέρφινγκ και Παραπέντε (αλεξίπτωτο πλαγιάς), είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές μεταξύ των στελεχών της τεχνολογίας, όπως των συνιδρυτών της Google,  Sergey Brin και Larry Page.