Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

(upd)«Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου τα επόμενα δύο χρόνια με τον καλύτερο τρόπο για την ευημερία των συμπολιτών» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα στην πρώτη του αντίδραση μετά το καταστροφικό για τους Δημοκρατικούς αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών.

Ο πρόεδρος υπεραμύνθηκε των οικονομικών επιτευγμάτων της κυβέρνησής του, λέγοντας ότι ακόμα πρέπει να γίνουν πολλά, που απαιτούν τη συνεργασία του Κογκρέσου.

«Υπάρχουν τομείς που μπορούμε να συνεργαστούμε με τους Ρεπουμπλικάνους» σημείωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι για ορισμένα ζητήματα, όπως η οικονομία, η χώρα δεν μπορεί να περιμένει ούτε δύο χρόνια ούτε τέσσερα χρόνια.

«Εξακολουθώ να πιστεύω σε αυτό που είχα πει πριν από 6 χρόνια -σαν σήμερα- όταν εξελέγην πρόεδρος: ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πραγματικά ενωμένες και όχι ένα σύνολο μπλε και κόκκινων πολιτειών» υπογράμμισε.