Τι κι αν μόλις ανακοίνωσε δύο νέα iPhones, ένα πανέξυπνο ρολόι κι ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πληρωμών μέσω κινητού.

Πολύ σύντομα, οι επενδυτές θα αρχίσουν να αδημονούν για το τι νέο θα φέρει η Apple καθώς η δίψα για νέα gadgets και ειδικά από μία εταιρεία όπως αυτή δεν σβήνει ποτέ.

Ο Gene Munster, εξειδικευμένος αναλυτής της Apple, έδωσε στο businessinsider μια ιδέα για το ποιες θα μπορούσαν να είναι οι επόμενες μεγάλες κινήσεις του Τιμ Κουκ και του επιτελείου του.

Πάντως μέχρι τώρα οι ρυθμοί δημιουργίας νέων προϊόντων δεν ήταν και τόσο γρήγοροι.
Χρειάστηκαν σχεδόν 6 χρόνια για τη μετάβαση από το iPod στο iPhone, 3 χρόνια από το iPhone στο iPad και 5 χρόνια από το iPad στο Apple Watch.

Ετσι κάτι πολύ φρέσκο από την Apple δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2016, σχολιάζει ο αναλυτής προβλέποντας ως πιθανούς στόχους τα εξής:

Apple TV

Tim Cook Apple TV

Η Apple ενδιαφέρεται για τη βιομηχανία της τηλεόρασης. Ο Tim Cook έχει επανειλημμένα εκφράσει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αγορά, λέγοντας ότι αισθάνεται σαν να έχει “κολλήσει στη δεκαετία του ’70.
 

Γυαλιά

tim cook eddy cue iPhone 6
Η Apple θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα στον τομέα των wearables και το ρολόι είναι μόνο η αρχή.
Συμφωνα με τους αναλυτές, η Apple θα μπορούσε να φέρει την επανάσταση την κατηγορία των εξυπνων γυαλιών εξελίσσοντας τα σημερινά μοντέλα.

Αυτοκίνητο

saleen tesla model s prototype

Η κατασκευή του δικού της αυτοκινήτου είναι πιο πολύ μια τρελή ιδέα παρά κάτι άμεσα υλοποιήσιμο. O Στιβ Τζόμπς, όμως, πάντα είχε στα σχεδία του ένα iCar.
Εξάλλου υπάρχουν φημολογίες ότι η Apple θα μπορούσε να εξαγοράσει την Tesla και το deal θα έφθανε μέχρι και τα 30 δισ. δολάρια.
 

O.Mπ.