Ο David Tepper, ιδρυτής της Appaloosa Management ήταν ένας άνθρωπος μάλλον ταπεινής καταγωγής. Πλήρωσε τις σπουδές του δουλεύοντας σε βιβλιοθήκη, πριν να μπει στον κόσμο της Wall Street και να γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος διαχειριστής hedge fund για το 2009 και ο 258ος πλουσιότερος άνθρωπος της γης, την επόμενη χρονιά.
 

Σήμερα, ο Tepper είναι γνωστός για το πολυτελές lifestyle και την αγάπη του στα πανάκριβα ακίνητα. Αλλά και για την ικανότητά του να ανακαλύπτει τα χρυσά trades που χρηματοδοτούν όλα του τα πάθη.

Τα πολλά λεφτά, ήρθαν για αυτό το διαχειριστή του smart money από την εύστοχη πρόβλεψή του ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν θα άφηνε τις μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ να καταρρεύσουν.
 

Το Appaloosa είναι ανάμεσα στα hedge funds που έβγαλαν πολλά λεφτά στα τέλη της περασμένης χρονιάς και από τα ελληνικά κρατικά ομόλογα.
 

Έτσι, ο Tepper αγόρασε, πέρυσι, μία παραθαλάσσια έπαυλη στα Χάμπτον, αντί 43,5 εκατ. δολαρίων. Αμέσως, την κατεδάφισε, προκειμένου να χτίσει στη θέση της  μία κατοικία διπλάσια σε μέγεθος.

Επιθυμία του ήταν να μπορεί να δει τη θάλασσα από κάθε δωμάτιο του τεράστιου σπιτιού του. Φαίνεται ότι με τη βοήθεια των κερδών που έβγαλε από τα ελληνικά ομόλογα, καμία επιθυμία δεν είναι υπερβολικά τρελή…
 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο site Business Insider δείχνουν ότι οι εργασίες στη νέα κατοικία του Tepper προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

(δείτε  το σπίτι που αγόρασε και κατεδάφισε στην πρώτη φωτογραφία και την πορεία των οικοδομικών εργασιών  στις επόμενες).