Αν θέλετε να βρείτε έναν δισεκατομμυριούχο σύντροφο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε 10 απλά βήματα. Δεν είναι κάτι εύκολο όμως είναι είναι αποτελεσματικό.

1ο βήμα: Προσπαθήστε να κάνετε χρήματα μόνοι. Κάντε την προσπάθειά σας, σπουδάστε, κάντε αποταμίευση και προσπαθήστε να βρείτε μία καλή δουλεία.

2ο βήμα: Να είστε ρεαλιστές σχετικά με τα θέλω σας, την εμφάνισή σας και τις πνευματικές σας δυνατότητες. Αν δεν είστε ευπαρουσίαστοι τότε είναι δύσκολο, να προσελκύσετε έναν – μία δισεκατομμυριούχο. Βέβαια ποτέ δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε από το να βρείτε την πραγματική αγάπη.

3ο βήμα: Μην ξεχνάτε ότι μία γυναίκα έχει 10 με 15 χρόνια στη διάθεσή της για να προσελκύσει έναν ελκυστικό – πλούσιο άνδρα. Βέβαια για τους άνδρες είναι πιο εύκολα στο κομμάτι αυτό γιατί έχουν πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους.

4ο βήμα: Είναι καλό να βρίσκετε τον… δισεκατομμυριούχο της αρεσκείας σας ενώ είναι μικρός, στο ξεκίνημα της εργασιακής του καριέρας ή ακόμα και κατά τις σπουδές του. Αν ο τύπος του δισεκατομμυριούχου που γνωρίσατε είναι ο τύπος τους Playboy τότε χρειάζεται να κάνετε υπομονή αφού θα περάσετε δύσκολες στιγμές οπότε καλύτερα να προσεγγίσετε κάποιον χαμηλών τόνων.

5ο βήμα: Μην μιλάτε για τα χρήματα του συντρόφου σας, να είστε ευγενικοί και να μην κάνετε αδιάκριτες ερωτήσεις. Στις συζητήσεις σας μην ασχολείστε με τα χρήματα, σαν να είναι κάτι ασήμαντο.

6ο βήμα: Αποφύγετε τα ξενύχτια, τα ποτά, το αλκοόλ, να γελάτε δυνατά, την επιθετική συμπεριφορά και τα αποκαλυπτικά ρούχα. Μη φοράτε ρούχα με μεγάλες στάμπες από μάρκες. Έχετε στο μυαλό σας ότι θέλετε να είστε ο ή η σύζυγος και όχι ο ή η εραστής.

7ο βήμα: Επιμορφωθείτε με πράγματα που ενδιαφέρουν του πλούσιους. Έχετε γνώση της ειδησιογραφίας της ημέρας, μάθετε ιστορία, μουσική και τέχνες. Μάθετε για το καλό κρασί και το καλό φαγητό και αρχίστε να συζητάτε για όλα αυτά τα θέματα.

8ο βήμα: Αρχίστε να πηγαίνετε σε μέρη που πάνε πλούσιοι. Μη βιαστείτε, μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας. Αποκτήστε γνώσεις και μην συμπεριφέρεστε σαν να είναι ξένος προς εσάς αυτός ο τρόπος ζωής. Καλό είναι μαζί σας να βρίσκεται και ένας ευπαρουσίαστος φίλος.

9ο βήμα: Μάθετε τένις, ιππασία, γκολφ και ότι άλλο αρέσει στους πλούσιους.

10ο βήμα: Να θυμάστε πως αν τα κάνετε όλα αυτά μόνο για τα χρήματα δεν αξίζει. Ένας γάμος ποτέ δεν κρατά αν δεν υπάρχει πραγματική αγάπη.