(upd) Τη διακοπή της ΓΣ με θέμα την έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας ύψους 434 εκατ. ευρώ αποφάσισαν για δεύτερη φορά η Διοίκηση της Attica Bank.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διακοπή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να παρασχεθεί ο αναγκαίος χρόνος ώστε να συνεχισθούν οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιους επενδυτές καθώς και να διερευνηθούν τυχόν άλλες δυνατότητες. Υπενθυμίζεται ότι η τράπεζα εξετάζει την αύξηση κεφαλαίου κατά 434 εκατ. ευρώ και το ΤΣΜΕΔΕ έχει ήδη επενδύσει 430 εκατ. ευρώ.
Το σημείο “κλεδί” είναι η θετική στάση που τηρεί η ΤτΕ η οποία δίνει τα απαραίτητα περιθώρια χρόνου προκειμένου να διερευνηθούν λύσεις και να διερευνηθούν όλες οι επιλογές.
Να σημειωθεί ότι η ΤτΕ δεν εμφανίζεται αρνητική για το ενδεχόμενο να καλύψει το ΤΣΜΕΔΕ ως και το 51% της αύξησης Κεφαλαίου.
Η νέα γενική συνέλευση ορίστηκε για τις 10 Νοεμβρίου.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.