Για “προσπάθεια δημόσιου εξευτελισμού” κάνει λόγο ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, απαντώντας στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι “εξαφανίστηκε” λόγω χρεών ύψους 200.000 ευρώ.

Ο κ. Κιμούλης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε εξαφανίστηκε και χαρακτήρισε την όλη ιστορία ως “κανιβαλικό θέαμα” που έφθασε στα όρια ηθικού και ψυχολογικού εκβιασμού.

“Η περίφημη οφειλή μου στο Δημόσιο ήταν ένα ποσόν, το οποίο, με τις γνωστές προσαυξήσεις, έφτασε σε ένα ύψος που μου ήταν αδύνατο να το αντιμετωπίσω με μια εφάπαξ καταβολή, δεδομένου ότι δεν διατηρώ προσωπικούς λογαριασμούς εδώ ή στο εξωτερικό, ούτε διαθέτω αντίστοιχη ακίνητη περιουσία. Το ποσόν διακριβώθηκε κατόπιν δικών μου δηλώσεων προς τις αρμόδιες οικονομικές αρχές, με άλλα λόγια δεν απέκρυψα ποτέ από το κράτος τις οικονομικές μου συναλλαγές στο σύνολό τους. Άρα, ποτέ μου δεν υπήρξα φοροφυγάς, όπως πολλοί πρόλαβαν και έγραψαν”, δήλωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το ποσό κατάφερε να το μαζέψει με τη βοήθεια φίλων, καθώς ποτέ δεν υπήρξε “κρατικοδίαιτος επιχορηγούμενος”.

Aναφερόμενος στα δημοσιεύματα που ενέπλεκαν και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δαμανάκη, ξεκαθάρισε ότι δεν έχεικαμία σχέση με την υπόθεση.