Δεν συμπληρώθηκε η αυξημένη απαρτία που απαιτούνταν για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης της Attica Bank.

Στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου 22 μέτοχοι, μεταξύ των οποίων οι δύο εκ των  τριών βασικών μετόχων της τράπεζας, ήτοι το ΤΣΜΕΔΕ και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και απόντος του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε.. Οι παρόντες μέτοχοι εκπροσώπησαν 154.660.672  κοινές, ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές, επί συνόλου 244.885.573 κοινών μετοχών, δηλαδή ποσοστό 63,156 %  του κοινού μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

Επειδή δεν συνετελέσθη η αυξημένη απαρτία που απαιτείται κατά το άρθρο 29 παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, προκειμένου να είναι δυνατή η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων  της ημερήσιας διάταξης, ματαιώθηκε η συνεδρία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθούν στην Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνεδριάσει, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην από 10.1.2013 Πρόσκληση του Δ.Σ. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών.