Το στρατηγικό μήνυμα ότι η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. θα κινηθεί το 2013 σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, διατηρώντας την πρώτη θέση την οποία κατέχει εδώ και χρόνια στο οργανωμένο λιανεμπόριο, πέρασε στο προσωπικό του ομίλου ο διευθύνων σύμβουλος, Jérôme Loubère, κατά τη διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης για την κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά.

Όπως τόνισε ο κ. J. Loubère, το 2013 θα αποτελέσει χρονιά ανάπτυξης για τον όμιλο, με σημαντικές επενδύσεις εντός και εκτός συνόρων, στο δίκτυο, αλλά και στις τιμές όπου η Μαρινόπουλος Α.Ε. θα επιμείνει στην άσκηση επιθετικής πολιτικής, μέσω της οποίας ο καταναλωτής θα εξοικονομήσει σημαντικό μέρος του εισοδήματός του.

Ανέφερε ειδικότερα ότι, ήδη από πέρυσι και μέχρι και για το τέλος του 2014 ο όμιλος έχει δρομολογήσει επενδύσεις συνολικού ύψους 250 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ποσό που κατά το ήμισυ θα διατεθεί για τους πελάτες με μειώσεις τιμών σε μία ευρεία γκάμα αγαθών καθημερινής ανάγκης, ενώ τα υπόλοιπα θα απορροφηθούν από το δίκτυο πωλήσεων.

Στο μεταξύ, ο κ. J. Loubère, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απευθυνόμενος στα στελέχη και το προσωπικό, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου, τονίζοντας ότι η θετική πορεία της Μαρινόπουλος Α.Ε. οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι κάθε εργαζόμενος, ανεξάρτητα από τη θέση την οποία κατέχει στον οργανισμό, λειτουργεί ως μέλος μιας καλά οργανωμένης ομάδας στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 13.500 εργαζόμενοι, διεκδικώντας κοινούς στόχους για ανάπτυξη και κερδοφορία.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του 2013, η διοίκηση της Μαρινόπουλος Α.Ε. βράβευσε 266 εργαζόμενους οι οποίοι έκλεισαν 15 χρόνια συνεργασίας με τον όμιλο, ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν σε δύο ακόμη εργαζόμενους που παραμένουν πιστοί συνεργάτες του ομίλου επί 32 χρόνια, όπως και στον μακροβιότερο εργαζόμενο, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 37 χρόνια ως μέλος της «οικογένειας» Μαρινόπουλος Α.Ε..