Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Η νικηφόρος πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου συγκέντρωσε 10 βαθμούς, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, και η πρόκρισή του στους “16”, θα γεμίσει τα ταμεία του ερυθρόλευκου συνδέσμου με πάνω από 30 εκατ. ευρώ.

Η συμμετοχή των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση  ισοδυναμούσε με 8,6 εκατ. ευρώ, ενώ οι τρεις νίκες τους απέφεραν 3 εκατ. ευρώ και η ισοπαλία 500 χιλιάδες ευρώ.

Η πρόκριση στους “16” πρόσθεσε στο ταμείο άλλα 3,5 εκατ., ενώ σε αυτό το ποσό θα προστεθεί και το market pool του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό του, δεν συμμετείχε στη διοργάνωση. Την περίοδο 2011-12 το market pool που αφορούσε τις ελληνικές ομάδες ήταν 16,071 εκατ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2012-13 11,646 εκατ. ευρώ. Αρα τα έσοδα των Πειραιωτών μαζί με τα εισιτήρια και τις εμπορικές συμφωνίες θα είναι κοντά στα 30 εκατ. ευρώ. Εάν προχωρήσει και άλλο στη διοργάνωση, το ποσό θα ανέβει ακόμα περισσότερο.