Σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΛΙΜΠΑΡ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL A.E» (εφεξής η «Εταιρεία») που αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 05.12.2012, ο βασικός μέτοχος κ. Λιμπαρέτ Τζιρακιάν, ο οποίος κατέχει άμεσα το 62,85% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, δήλωσε ότι προτίθεται αφενός να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ασκώντας το σύνολο των δικαιωμάτων προτίμησης που του αναλογούν, αφετέρου να διατηρήσει το ποσοστό συμμετοχής του στην Εταιρεία (ι) μέχρι την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών και (ιι) για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών μετά την έναρξη διαπραγμάτευσής τους.

Επιπλέον ο κ. Τζιρακιάν δήλωσε προς την Εταιρεία ότι δεσμεύεται, ασκώντας το δικαίωμα προεγγραφής, να αποκτήσει άμεσα πρόσθετες πέραν των αναλογουσών σε αυτόν μετοχών που τυχόν μείνουν αδιάθετες και μέχρι του συνόλου αυτών.

 

Πέραν του κ. Λιμπαρέτ Τζιρακιάν, δεν υπάρχουν άλλοι βασικοί μέτοχοι κατά το άρθρο 4.1.4.1.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δηλαδή μέτοχοι που να κατέχουν άμεσα ή έμμεσα ποσοστό τουλάχιστον 5%, οι οποίοι να συμμετέχουν ταυτόχρονα και στη διοίκηση της Εταιρείας.

Δείτε το αρχείο
ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ