Πλήθος παραβάσεων εντόπισε το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια των 4.124 ελέγχων που πραγματοποίησε την περίοδο 6 έως 19 Ιανουαρίου.
Συνολικά το ΣΔΟΕ εντόπισε 2.170 παραβάσεις σε 239 επιχειρήσεις, οι οποίες ως επί το πλείστον αφορούν σε επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης.
Το 89,3% των παραβάσεων οφείλεται στην μη έκδοση στοιχείων ενώ το 11,67% σε λοιπές παραβάσεις και μη επίδειξη βιβλίων. Στις υπόλοιπες 3.885 ελεγχόμενες επιχειρήσεις δε διαπιστώθηκε καμία παράβαση.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων εντοπίστηκε στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη καθώς το 40% των ελέγχων έγινε στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Αναλυτικά, εντοπίστηκαν 77 επιχειρήσεις με συνολικά 1.848 παραβάσεις στην πρωτεύουσα και 49 επιχειρήσεις με 165 παραβάσεις στην συμπρωτεύουσα.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.