Ανακοίνωση σχετικά με το εργοστάσιο της Ινδίας

Αθήνα, 9 Απριλίου, 2014 – Η Frigoglass ανακοινώνει ότι σημειώθηκε πυρκαγιά στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων στην περιοχή Gurgaon της Ινδίας, την Κυριακή 6 Απριλίου. Η φωτιά προκάλεσε ζημιές κυρίως στις αποθήκες του εργοστασίου και σε μικρότερο βαθμό στο χώρο της παραγωγής. Η αρχική αποτίμηση της ζημιάς που έχει προκληθεί είναι σε εξέλιξη.

Επιβεβαιώνουμε ότι όλοι οι υπάλληλοι και οι λειτουργοί των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που παρέστησαν στον τόπο της πυρκαγιάς είναι καλά και δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Η παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο έχει διακοπεί προσωρινά. Στελέχη της εταιρείας βρίσκονται στο εργοστάσιο προκειμένου να διεξάγουν τους σχετικούς ελέγχους ασφάλειας και να επιβλέψουν τις απαραίτητες επισκευές. Η έναρξη της παραγωγής θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και αφού τεθούν σε εφαρμογή οι διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας. Παράλληλα, εφαρμόζουμε σχέδια έκτακτης ανάγκης προκειμένου να εξασφαλίσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας από το υπόλοιπο παραγωγικό μας δίκτυο.

Η Frigoglass διατηρεί ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις υλικές ζημιές καθώς και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με διακεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες.
Εστιάζουμε στην ελαχιστοποίηση τυχόν επιπτώσεων στη δραστηριότητα μας. Επιπλέον, παρέχουμε συνεχή ενημέρωση στους πελάτες μας.