Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης θα συναντηθεί αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου στις 9 π.μ. με εκπροσώπους γερμανικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε μια συνάντηση με πολλαπλές αναγνώσεις.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην οικία του Γερμανού πρέσβη κ. Wolfgang Dold και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων: Bayer, Bosch, BASF, Jungheinrich, Paul Hartmann, Lidl, Giesecke & Devrient, Bundesdruckerei, Wurth, Praktiker και Lowenbrau.
Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως προκαλεί εντύπωση η επιλογή των εταιρειών από τη μεριά του Γερμανού πρέσβη δεδομένου του γεγονότος πως στη χώρα μας δραστηριοποιούνται πολλοί περισσότερες εταιρείες από την συγκεκριμένη χώρα.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.