(update)
Ανέβασαν στροφές οι τραπεζικές μετοχές της Alpha bank και της Πειραιώς καθώς αμφότερες κερδίζουν πάνω από 8%.
Ο τίτλος της Alpha Bank κινείται στα 0,805 λεπτά με άνοδο 7,84% και η Τράπεζα Πειραιώς σημειώνει άνοδο 7,57%.
Oι πωλήσεις σε επιλεγμένες μετοχές του 25αρη φέρνουν πάλι την αγορά σε αρνητικό πρόσημο, ενώ έχουμε διαφορετικό σκηνικό από χθες με τις τράπεζες να ανθίστανται.
Λίγο μετά τις 16.00 ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί 0,64% στις 963 μονάδες. Με πτώση 2,41% τα Ελληνικά Πετρέλαια και 3,68% στον Τιτάνα ( ύστερα από αρνητική έκθεση Γερμανικής τράπεζας ) .
Πάνω από 1% η πτώση σε ΟΛΠ, Jumbo, MIG, Εθνική, Εurobank και Properties. Διατηρούνται τα κέρδη σε Alpha bank και Πειραιώς. Αρνητική η εικόνα στον ΟΠΑΠ με πτώση 0,44%. Κέρδη 1,26% για τον Μυτιληναίο. Με πτώση 0,97% η Coca- cola η οποία επηρεάζει τον Δείκτη.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.