Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Η Meridith Baer είναι σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου “home staging” στον κόσμο, κλάδου του real estate, το ονομαζόμενο Meridith Baer Home. Η συγκεκριμένη επιχείρηση αναλαμβάνει να ανακαινίσει και κυρίως να διακοσμήσει το σπίτι και να το πουλήσει σε τιμή πολύ υψηλότερη της αρχικής.

Για τα τελευταία 15 χρόνια, η Baer σχεδιάζει εσωτερικούς χώρους με κριτήριο του πως είναι οι άνθρωποι που ζουν ή θα ζήσουν στο συγκεκριμένο χώρο και ποιά είναι η ιστορία τους.

Η καριέρα της Meridith Baer ξεκίνησε όταν έψαχνε ένα μέρος να ζήσει και να βάλει τα 250 φυτά της.

Τότε δούλευε ως σεναριογράφος και έμενε σε ένα σπίτι με ενοίκιο στο Λος Άντζελες. Ως χόμπι, ξεκίνησε να ανακαινίζει το σπίτι και άρχισε να φυτεύει σε γλάστρες τα φυτά της. Σύντομα, φύτεψε 250 γλάστρες.

Όταν ήρθε ο ιδιοκτήτης στην πόλη και επισκέφθηκε το σπίτι είπε: “Μου αρέσει αυτό που έκανες. Δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να φύγεις τώρα γιατί πρόκειται να το πουλήσω.”

Όταν το σπίτι πουλήθηκε, η Baer βρέθηκε με 250 φυτά και χωρίς να έχει κάπου να μείνει. Ρώτησε ένα φίλο, αν θα μπορούσε να βάλει τα φυτά της, στην αυλή του σπιτιού του που ήταν προς πώληση στη γειτονιά Tiger Tail. Το σπίτι ήταν άδειο, οπότε μετακόμισε και τα έπιπλά της και έκανε και κάποιες επιδιορθώσεις.

Το σπίτι του φίλου της, μετά τις παρεμβάσεις που είχε κάνει η Baer, πουλήθηκε πολλά περισσότερα από την τιμή εκκίνησης καθώς οι προσφορές έπεφταν “βροχή”. Ο μεσίτης την ρώτησε αν θα μπορούσε να το ξανακάνει. Αυτό έγινε το 1998.

Σήμερα, η Baer διαθέτει μια τεράστια επιχείρηση με έπιπλα, χαλιά, φωτιστικά και άλλα αντικείμενα. Η επιχείρησή της, Meridith Baer Home, απασχολεί 135 υπαλλήλους, κατέχει 16 φορτηγά και έναν μακρύ κατάλογο διάσημων πελατών.

Έχει διακοσμήσει το σπίτι του Μπραντ Πιτ που αγόρασε πριν χρόνια και οι περισσότεροι διάσημοι θέλουν να έχουν έστω και “κάτι” δικό της.

Και όταν η Baer διακόσμησε το σπίτι της Scarlett Johansson, η ηθοποιός το αγάπησε τόσο πολύ που αποφάσισε τελικά να μην το πουλήσει.

Έχοντας πάμπλουτους πελάτες, η Baer εκτός από το να διακοσμεί τα πανάκριβα σπίτια τους, δημιουργεί και δικά της έπιπλα.

Αυτά είναι κάποια από τα σπίτια που έχει αναλάβει η επιχείρησή της:

http://www.onekindesign.com/wp-content/uploads/2013/05/Meridith-Baer-Home-36-1-Kindesign.jpg

http://www.onekindesign.com/wp-content/uploads/2013/05/Meridith-Baer-Home-02-1-Kindesign.jpg

http://meridithbaer.com/wp-content/uploads/2013/02/meridith-baer-home-491-north-tigertail-2.jpg

http://st.houzz.com/simgs/caf1b24b0f70acda_4-3682/mediterranean-living-room.jpg

http://www.homeadore.com/wp-content/uploads/2013/04/002-north-doheny-house-meridith-baer-home.jpg

http://st.houzz.com/simgs/6c715d5c011c0f2b_4-3391/contemporary-family-room.jpg