Ο Moziah Bridges, είναι ο 12χρονος ιδρυτής μίας επιτυχημένης εταιρείας που πριν από τρία χρόνια, άρχισε να κατασκευάζει παπιγιόν  και σήμερα έχει φτάσει σε πωλήσεις τα 150.000 δολάρια.

Από την στιγμή που ο μικρός Bridges ξεκίνησε την επιχείρησή του, έχει ήδη φιλοξενηθεί στη δημοφιλή αμερικανική σειρά Shark Tank, στα περιοδικά  Vogue και GQ, ενώ έχει λανσάρει τη δουλειά του και στο CNBC.

Το CNBC ρώτησε τον 12χρονο επιχειρηματία που ζει στο Μέμφις των ΗΠΑ, πως άλλαξε η ζωή του με την επιτυχία που γνωρίζει, με τον Bridges να υποστηρίζει πως τώρα που είναι μαθητής και επιχειρηματίας μπορεί να πηγαίνει στο… σχολείο (ή στη δουλειά) όποτε το επιθυμεί ενώ ήδη για την επιχείρησή του εργάζονται η 80χρονη γιαγιά του, η μητέρα του και άλλοι τρεις υπάλληλοι.

Πάντως όπως αναφέρει ο Bridges, πίσω από την επιτυχία του κρύβεται η… γιαγιά του που του έμαθε πως να ράβει τα παπιγιόν που τον έκαναν διάσημο και πλούσιο.

Ο Bridges σημειώνει πως πάντα του άρεσε το καλό ντύσιμο, αλλά ποτέ δεν έβρισκε παπιγιόν που να του αρέσουν, έτσι αποφάσισε να φτιάξει αυτός τα δικά του.

Τα παπιγιόν του Bridges πωλούνται για 40 δολάρια το ένα.