Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Πτώση μετά τα χθεσινά υψηλά τεσσάρων εβδομάδων για τις ευρωπαϊκές μετοχές, καθώς οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής πριν την ανακοίνωση των στοιχείων για την απασχόληση και τις υπηρεσίες στις ΗΠΑ. Μικρές μεταβολές στα αμερικανικά futures, άνοδος για τις ασιατικές μετοχές.

Η μετοχή της Vodafone υποχώρησε νωρίτερα κατά 3,2% μετά την ανακοίνωση της Verizon Communications ότι δεν ετοιμάζει προσφορά για τη βρετανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Ο Stoxx Europe 600  υποχώρησε νωρίτερα κατά 0,3% στις 296,68 μονάδες, διορθώνοντας τα χθεσινά κέρδη της τάξης του 1,3%.  Ο Standard & Poor’s 500 futures ενισχύθηκε κατά 0,1%, ενλω ο MSCI έκλεισε με κέρδη 0,6%.
“Πάμε σίγουρα για διόρθωση στις ανεπτυγμένες αγορές”, ανέφερε μιλώντας στο Bloomberg ο Stewart Richardson, επικεφαλής επενδύσεων της RMG Wealth Management. “H έλλειψη οικονομικής ανάπτυξης, η συνεχιζόμενη επιδείνωση στην πορεί αύξησης των εταιρικών κερδών – αυτές είναι οι βασικές τάσεις για το β’ τρίμηνο του έτους”.

Χθες, ο Stoxx 600 έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο από τις 5 Μαρτίου, ενώ ράλι ανόδου κατέγραψε και ο S&P 500 στη Νέα Υόρκη.

Τα σημερινά στοιχεία στις ΗΠΑ, αναμένεται να δείξουν ότι οι υπηρεσίες, που αντιστοιχούν στο  90% της οικονομίας, κινήθηκαν με χαμηλότερους ρυθμούς τον περασμένο μήνα.