Το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης της εταιρίας Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. αναφορικά με τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης της CC HBC AG για την απόκτηση των μετοχών της, ανακοινώνει ότι, από σήμερα, Δευτέρα 22/4/2013 αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. καθώς και των παραγώγων προϊόντων με υποκείμενο τίτλο την εν λόγω μετοχή, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία μεταβίβασης και πίστωσης των νέων μετοχών στις μερίδες των δικαιούχων, καθώς και για λόγους ίσης μεταχείρισης των μετόχων. 

Επιπρόσθετα το Χ.Α., σε συνέχεια των προαναφερομένων και της πληροφόρησης του Πληροφοριακού Δελτίου της Δημόσιας Πρότασης και με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς των μετοχών της εταιρίας, ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 29.04.2013 οι μετοχές της εταιρίας Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε.

α) θα μεταφερθούν στην Κατηγορία “Χαμηλής Διασποράς” και
β) θα αφαιρεθούν από τους δείκτες του Χ.Α. στους οποίους συμμετέχουν
 
Παράλληλα, τα παράγωγα προϊόντα με υποκείμενο τίτλο τη μετοχή της εταιρίας θα διαγραφούν.
 
Την ίδια ημερομηνία (29/4/2013) οι μετοχές της εταιρίας Coca-Cola HBC AG:

α) θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. και
β) θα προστεθούν στους δείκτες του Χ.Α
 
Οι παραπάνω ενέργειες τελούν υπό τις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης i) της διαδικασίας της Δημόσιας Πρότασης, ii) της ΑΜΚ της CC HBC AG και iii) της διαδικασίας εισαγωγής προς διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών.