Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Αποστολή από τον Λευκό Οίκο, με επικεφαλής τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις, Νταλίπ Σινγκ, ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Αθήνα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι ο Μπαράκ Ομάμα ενεργεί πάνω στις προηγούμενες δηλώσεις του υπερ της Ελλάδας.

Σε παλαιότερες αποστολές του στην Ευρώπη, ο Αμερικανός υφυπουργός Οικονομικών συζήτησε ζητήματα που αφορούσαν την «ενίσχυση της παγκόσμιας ανάπτυξης, την προώθηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και την προώθηση του κοινού μας στόχου για τη Συμφωνία Διατλαντικής Εμπορικής και Επενδυτικής Συνεργασίας (ΤΤΙΡ)».

Όπως καταγράφεται στην ιστοσελίδα του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών για προηγούμενες αποστολές του στην Ευρώπη, «η οικονομική επιτυχία στην ευρωζώνη αποτελεί ζωτικής σημασίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την παγκόσμια οικονομία γενικότερα».