Οικονομία

Αποκάλυψη Βρούτση: Επιχειρηματίες δήλωσαν μισθούς €80.000 για να πάρουν μεγάλα δώρα Χριστουγένων

  • newsroom


«Κάποιοι που βγήκαν σε αναστολή δήλωσαν μεγάλα ποσά, ακόμα και πάνω 50.000 ευρώ, σε μισθούς και συντάξεις για να πάρουν μεγάλο δώρο» κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης

Στην αποκάλυψη ότι κάποιοι επιτήδειοι επιχειρηματίες προσπάθησαν ναα εξαπατήσουν το κράτος για να λάβουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση στήριξης από την πολιτεία και υψηλότερα δώρα Χριστουγέννων προχώρησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως μεταδίδει το skai,.gr, ο υπουργός ανέφερε πως κάποιοι  επιχειρηματίες προκειμένου να εξαπατήσουν το κράτος για να λάβουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση από τη συμμετοχή της πολιτείας λόγω πανδημίας, σε αναστολές εργασίας και δώρο Χριστουγέννων, δήλωσαν εξωπραγματικούς πλασματικούς μισθούς 50.000, 60.000, 70.000 ακόμα και 80.000 ευρώ το μήνα, όταν οι πραγματικοί ήταν κατά πολύ υποδεέστεροι.

«Κάποιοι που βγήκαν σε αναστολή δήλωσαν μεγάλα ποσά, ακόμα και πάνω 50.000 ευρώ, σε μισθούς και συντάξεις για να πάρουν μεγάλο δώρο» κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρούτσης.

Διαβάστε ακόμη:

Πάνω από 1.000 πλειστηριασμοί τον μήνα το 2021 – Για ποια ηχηρά ονόματα θα (ξανα)χτυπήσει το e-σφυρί

Άδωνις Γεωργιάδης στο newmoney: Ερχονται εκρηκτικές διαστάσεις στην ανάπτυξη της Οικονομίας

Μέρκελ: Κλείνουν τα μαγαζιά – Σε σκληρό lockdown η Γερμανία από Τετάρτη

 

 

 

 

Απόρρητο Απόρρητο