Άλλη μία διάκριση για τα ελληνικά νησιά, αυτή τη φορά από το διάσημο περιοδικό διακοπών Condé Nast Traveler, οι αναγνώστες του οποίου τοποθέτησαν την Σαντορίνη στην 7η θέση των καλύτερων νησιών του κόσμου για το 2014.
Όμως το ελληνικό νησί δεν είναι η μόνη συμμετοχή στη λίστα τον καλύτερων νησιών για την Ελλάδα, αφού στον κατάλογο βρίσκεται και η Σκιάθος, στην 21η θέση.
Οι αναγνώστες του περιοδικού που ασχολείται με τον πολυτελή τουρισμό, τοποθετούν την Σαντορίνη πάνω από διάσημους προορισμούς όπως τα νησιά Bora Bora στην Γαλλική Πολυνησία, τις Maldive, το Bali, την Bermuda, την Menorca, και την Tasmania.
Πιο πάνω από την Σαντορίνη βαθμολογούνται, από την πρώτη έως της έκτη θέση, τα νησιά Palawan στις Φιλιππίνες, το Kiawah Island στην Νότια Καρολίνα, το Maui στην Χαβάη, το Kauai, επίσης στην Χαβάη, το Bazaruto Αρχιπέλαγος στην Μοζαμβίκης και τα νησιά Great Barrier Reef & Whitsunday στην Αυστραλία.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.