Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

«Φερέγγυες» χαρακτηρίζει τις ελληνικές τράπεζες η επικεφαλής της ενιαίας εποπτικής αρχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Daniele Nouy λέγοντας πως έχουν βελτιώσει την ικανότητά τους να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν λόγω των προσπαθειών να καταστούν ασφαλέστερες.

«Οι ελληνικές τράπεζες είναι φερέγγυες» δήλωσε χαρακτηριστικά η Daniele Nouy σε συνέντευξή της στους Financial Times.

«Έχουν κάνει πολλή δουλειά με τις ελληνικές εποπτικές αρχές τα τελευταία χρόνια και μήνες για να γίνουν ασφαλέστερες και ισχυρότερες», πρόσθεσε.

«Χάρη στη δουλειά που έχει γίνει, είναι πολύ ικανότερες να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν, που είναι περισσότερο θέματα χώρας παρά τραπεζικά», τόνισε.