Κάθε ρεκόρ έχει σπάσει η διάρκεια της αγωνιώδους Συνόδου στις Βρυξέλλες και τα αποτελέσματα για όλους είναι εμφανή.

Έξω από τις κλειστές πόρτες όπου συνεδριάζουν οι ηγέτες, υπάρχει και το πλήθος των δημοσιογράφων που εργάζονται ατέλειωτες ώρες με συνεχείς και αλλεπάλληλες βάρδιες.


Οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει από την έδρα της Κομισιόν είναι απίστευτες με τους δημοσιογράφους να πέφτουν εξαντλημένοι όπου βρουν, σε καρέκλες, στο πάτωμα, κάτω από τα γραφεία τους, έστω και για λίγα λεπτά ύπνου.


Αλλοι πάλι περίμεναν στην ουρά της καφετέριας για μια απαραίτητη δόση καφεΐνης που θα τους κρατήσει λίγο ακόμα όρθιους για να συνεχίσουν. Η συγκεκριμένη φωτογραφία με τη μεγάλη ουρά τραβήχτηκε, όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη που την πόσταρε στο Twitter, στις 03:21 τα ξημερώματα.


Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.