search icon

Οικονομία

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά μπαράζ πληρωμών – Τι καταβάλλεται από 18 έως 22 Απριλίου

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαΐου, η έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε χαμηλοσυνταξιούχους, ανασφάλιστους υπερήλικες, ΑμεΑ, δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και επιδόματος παιδιού

Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Μαΐου και της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε χαμηλοσυνταξιούχους, ανασφάλιστους υπερήλικες, δικαιούχους αναπηρικών επιδομάτων ΟΠΕΚΑ, δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και δικαιούχους επιδόματος παιδιού, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΠΕΚΑ και τον ΟΑΕΔ, για την περίοδο 18-22 Απριλίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θα καταβληθούν συνολικά πάνω από 2,4 δισ. ευρώ σε πάνω από 5 εκατομμύρια δικαιούχους.

Ειδικότερα:

Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι ακόλουθες πληρωμές

Έκτακτες πληρωμές

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο e-ΕΦΚΑ, τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 θα πιστωθεί στους λογαριασμούς 634.000 χαμηλοσυνταξιούχων η έκτακτη οικονομική ενίσχυση Πάσχα, ύψους 200 ευρώ. Σημειώνεται ότι στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι συνταξιούχοι εκείνοι που λαμβάνουν σύνταξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 4 του ν. 4387/2016 (ανάπηροι πολέμου, καλλιτέχνες, κλπ).

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τη Μεγάλη Πέμπτη την έκτακτη ενίσχυση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Ειδικότερα:

Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

Διαβάστε ακόμη

Καραμανλής: Το 2023 θα τρέχουν στη χώρα έργα υποδομών 13 δισ. ευρώ

Κατώτατος μισθός: Πότε ανοίγει τα χαρτιά της η κυβέρνηση – Τι καλείται να διατηρήσει (vid)

Είναι επίσημο: Πότε θα μπει στους λογαριασμούς το επίδομα ακρίβειας (vid)

Exit mobile version