search icon

Οικονομία

Επίδομα παιδιού: Μπαράζ πληρωμών σε χιλιάδες δικαιούχους – Πότε καταβάλλεται η έκτη δόση

Για να λάβουν οι δικαιούχοι το επίδομα παιδιού η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να εγκριθεί - Διευκρινίσεις από τον ΟΠΕΚΑ

Νέος κύκλος πληρωμών έχει προγραμματιστεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Δεκεμβρίου, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου από τον ΟΠΕΚΑ, μεταξύ άλλων και η καταβολή της έκτης δόσης του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους. Η εν λόγω πληρωμή αφορά τους μήνες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα αιτήσεων Α21-Επίδομα Παιδιού του ΟΠΕΚΑ δεν δέχεται νέες αιτήσεις από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου που έκλεισε προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της έκτης διμηνιαίας δόσης. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.

Υπενθυμίζεται τι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Επισημαίνεται ότι αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Διευκρινίσεις από τον ΟΠΕΚΑ

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων στην υποβολή της αίτησης Α21, ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει τα ακόλουθα (όταν είναι ανοικτή για νέες αιτήσεις):

Διαβάστε ακόμη:

Μεταβιβάσεις ακινήτων: 4 τρόποι να γλιτώσουν όσοι προλάβουν φόρους και χρεώσεις

«Πόλεμος» 24,25 δισ. ευρώ για CVC Capital Partners, JP Morgan και Goldman Sachs στο ισπανικό πρωτάθλημα (pics)

EE: Η ευρωπαϊκή χημική βιομηχανία εκπέμπει SOS (pics)

Exit mobile version