Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Όλα καλά καμωμένα αλλά κάποιος πρέπει να ειδοποιήσει και τον Θοδωρή τον Δρίτσα ότι …τώρα τρεχάτε ποδαράκια μας να προλάβουμε τις προθεσμίες του 3ου Μνημονίου.

Μπορεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης – από τις παλιές καραβάνες της Αριστεράς- στη συνέντευξη του στην τηλεόραση της ΕΡΤ να ξεκαθάρισε το νέο αναμορφωμένο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ – πώληση του 51% των μετόχων, σύσταση υπέρ κείμενης Αρχής Λιμένων κ.λπ- αλλά κανείς από του Μαξίμου δεν έχει προλάβει να ειδοποιήσει σχετικά τον σύντροφο Θοδωρή με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο σύντροφος Θοδωρής προέρχεται απο την δημοτική κίνηση Το Λιμάνι της Αγωνίας επικεφαλής του οποίου εκτίθεται επι σειρά εκλογικών αναμετρήσεων στη πόλη του Πειραιά. Πάντως, πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν και απο τη στάση που θα κρατήσει το Μαξίμου και απέναντι στην συντρόφισσα Τασία, προσωπική σύντροφο στη ζωή του συντρόφου Θοδωρή.