search icon

Οικονομία

Πιτσιλής ΑΑΔΕ: Παρακολουθούμε και ελέγχουμε τα πάντα στα social media

Το μήνυμα που στέλνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ για τον προκλητικό πλούτο και τις φορολογικές δηλώσεις φτώχειας - Εφορία – Γάμος Ελέτσι: Ηχούν «καμπάνες» σε δώρα, χορηγίες ακόμα και στα «φακελάκια»… στην τσέπη του γαμπρού!

Ειδική ομάδα της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων έχει αναλάβει να σκανάρει καθημερινά facebook, Instagram και Tik Tok, προκειμένου να εντοπίζει αναντιστοιχίες πολυτελούς βίου και χαμηλών εισοδημάτων ή ζημιών που δηλώνουν στην εφορία.

Με αφορμή τον πολύκροτο γάμο της χρονιάς και την έφοδο της εφορίας σε όσους έκαναν τζίρο γύρω την εκδήλωση ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γ Πιτσιλής  έστειλε σαφές μήνυμα για το πώς γίνονται έλεγχοι, με αφορμή όσα εντοπίζονται στα social media.

Όπως είπε: «Παρακολουθούμε τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , έχουμε ειδικά ψηφιακά εργαλεία . Υπάρχει ειδική ομάδα η οποία εντοπίζει και στη συνέχεια γίνεται η επαλήθευση και ο έλεγχος. Το γενικό μου σχόλιο είναι πως υπάρχει μια αναντιστοιχία εικόνων στα σόσιαλ μίντια με εικόνες πολυτελείας και τη φορολογική εικόνα με πολύ χαμηλά δηλούμενα εισοδήματα ή μεγάλες ζημιές».

Διαβάστε ακόμη

ΕΚΤ: Αντίστροφη μέτρηση για τα επιτόκια – Εκστρατεία «πειθούς» από τη Λαγκάρντ (γράφημα)

ΔΥΠΑ: Πάνω από 2.000 αιτήσεις σε 2 ημέρες για πρόγραμμα με επιχορήγηση έως €6.132 – Ποιους αφορά

Chios Marine Club: Βραβεία σε Σταμάτη Κριμιζή, Παναγιώτη Τσάκο και Σίμο Παληό

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Exit mobile version