Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι λάτρεις της μπίρας ψήφισαν τις αγαπημένες τους ετικέτες και όλα είναι έτοιμα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των 3ων BeerBartender Awards, την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο Ζάππειο.

Το κοινό που λέτε, ψηφίζει από την αρχή του χρόνου για τις συνολικά 12 κατηγορίες βράβευσης, εκ των οποίων 4 εμφανίζονται φέτος για πρώτη φορά επιλέγοντας, μεταξύ άλλων, την καλύτερη ελληνική μικροζυθοποιία, την καλύτερη ετικέτα/συσκευασία, την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη μπίρα, την καλύτερη ελληνική ζυθοποιία, την καλύτερη ελληνική μπίρα και τον καλύτερο μηλίτη (cider).

bara

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 2 Μαρτίου (προλαβαίνεις να ψηφίσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη δηλαδή) και την ίδια μέρα, γίνεται και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των βραβείων.

info
www.beerbartenderawards.gr

Πηγή: olivemagazine.gr