Η Ελλάδα έχει αρκετά χρήματα για να πληρώσει τη δεύτερη από τις τέσσερις δόσεις των δανείων της προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στις 13 Μαρτίου όπως δηλώνουν κυβερνητικές και τραπεζικές πηγές στο Reuters.
Η νέα ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πληρώσει περίπου 1,5 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ αυτό το μήνα, αλλά τα ταμειακά της αποθέματα λιγοστεύουν, καθώς επιδιώκει μια ακόμα συμφωνία διάσωσης με τους Ευρωπαίους εταίρους της, όπως σχολιάζει το δημοσίευμα.
Η πρώτη δόση καταβλήθηκε, η δεύτερη αναμένεται να καταβληθεί την Παρασκευή και η τρίτη και τέταρτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί στις 16 και 20 Μαρτίου αντίστοιχα.
«Η Ελλάδα έχει τα χρήματα για να αποπληρώσει τη δεύτερη δόση στο ΔΝΤ», δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης, κρατώντας την ανωνυμία του. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ένας τραπεζίτης.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.