search icon

Οικονομία

Συντάξεις Απριλίου 2023: Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

Από τις 28 Μαρτίου ξεκινούν οι πληρωμές στους δικαιούχους

Mπαράζ πληρωμών αναμένεται να ξεκινήσει από τις 28 Μαρτίου μέχρι και τις 30 Μαρτίου 2023 όπου καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου, ενώ οι δικαιούχοι θα δουν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Με στόχο τη μείωση του συνωστισμού, την προστασία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του e ΕΦΚΑ, καθώς και την έγκαιρη διανομή των συντάξεων του τ. ΟΓΑ μέσω ΕΛΤΑ, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Απριλίου 2023 του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) θα καταβληθούν τμηματικά.

Πιο συγκεκριμένα:

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Απριλίου 2023 θα πληρωθούν ως εξής:

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 29 και 30 Μαρτίου

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 29 και 30 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη

Αγοραπωλησία – ρεκόρ στη Μήλο για μία μοναδική βίλα αξίας 6 εκατ. ευρώ (pics)

Τι δείχνει η παγκόσμια κινητοποίηση για τη διάσωση της Credit Suisse με εξαγορά από την UBS – Αλλαγή πορείας των κεντρικών τραπεζών

ΕΥΑΘ: Ενδιαφέρον για τη σύναψη PPA’s από ΤΕΡΝΑ και ΔΕΠΑ Εμπορίας για πώληση ηλεκτρικής ενέργειας έως το 2031

Exit mobile version