Υπογράφεται αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, η υπουργική απόφαση για την κατανομή των κοινωφελών χώρων και χώρων κοινωνικής ανταποδοτικότητας που εμπίπτουν εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, με την οποία καθορίζονται οι εν λόγω χώροι που μπορούν να παραχωρηθούν χωρίς αντάλλαγμα και κατά κυριότητα στους όμορους δήμους, δηλαδή στους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, η υπογραφή θα πραγματοποιηθεί στις 14:00, στον 3ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών (αίθουσα 305), σε ειδική εκδήλωση, στην οποία θα λάβουν μέρος:

Οι δήμαρχοι Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου και Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και θα παραστούν ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο γενικός γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Εμμανουήλ Μαστρομανώλης, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών, υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών και στελέχη της Lamda Development.

Διαβάστε ακόμη

«Καμπανάκι» HSBC και BlackRock προς επενδυτές: Αποφύγετε τις ευρωπαϊκές μετοχές

Προϋπολογισμός: Πλεόνασμα 5,9 δισ. ευρώ λόγω ακρίβειας και… ΕΝΦΙΑ

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Δωρεά 20 εξοπλισμένων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ (pics)