Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο (12.12.2022) ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του Μπρούνο Λε Μερ, τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Ματίας Κόρμαν, και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων.

Παράλληλα, θα συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται την Τρίτη (13.12.2022) στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Σταϊκούρας θα συναντηθεί αύριο το πρωί με τον Ματίας Κόρμαν, στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι. Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, Μπρούνο Λε Μερ.

Την Τρίτη, ο Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον».

Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας, Olivier Becht.

Διαβάστε ακόμη

Στο Στρασβούργο ο Ανδρουλάκης – Συνεδριάζουν τη Δευτέρα οι ευρωσοσιαλιστές

Θεόδωρος Κόντες: Τα καλύτερα για την κρουαζιέρα έρχονται το 2023 (πίνακας)

Μετά τον Καλλιμάνη, αναζητείται σωσίβιο για τον Κοντοβερό