Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα από τη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ταμεία . Κατά την πρεμιέρα χθες της υποβολή αιτήσεων για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση για οφειλές προς το ΚΕΑΟ και το ΙΚΑ , υποβλήθηκαν 1300 αιτήσεις και εισπράχθηκαν 5,5 εκ ευρώ.

Τα πρώτα αποτελέσματα – αν και ακόμα είναι νωρίς- θεωρούνται καλύτερα από τα αποτελέσματα της προηγούμενης ρύθμισης των 72 δόσεων.

-Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση λήγει στις 30 Απριλίου 2015. Κάθε δόση καταβάλλεται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.

-Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στην παρούσα ρύθμιση είναι η καταβολή των τρεχουσών εισφορών του Φεβρουαρίου 2015 έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαρτίου καθώς και των τρεχουσών εισφορών από εκεί και έπειτα εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.

Η αντίστοιχη εφαρμογή για τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ θα «ανοίξει» στις 2/3/2015