Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Για “σύγκρουση των τιτάνων των ρετιρέ”  κάνει λόγο η New York Daily News, αποκαλύπτοντας τη νέα hot πώληση ακινήτου στην αγορά της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για ένα γυάλινο λοφτ, με θέα 360 μοιρών στο Μανχάταν και τον ποταμό Χάντσον, το οποίο πωλείται 48 εκατομμύρια δολάρια.

Το εντυπωσιακό διώροφο διαμέρισμα “Sky Loft”, που μοιάζει με γυάλινο κύβο ή με κατάστημα της Apple, έχει έκταση 7.500 τετραγωνικών ποδών, διαθέτει 4 κρεβατοκάμαρες και ισάριθμα μπάνια, ενώ  βρίσκεται σε έναν Αrt Deco ουρανοξύστη, που χρονολογείται από το 1929, στην 145 Hundson St., στην Tribeca.

Το ακίνητο πωλείται από τον ιδιώτη επενδυτή William Duker, o oποίος έχει εκτίσει ποινή στη φυλακή για απάτη εις βάρος της κυβέρνησης. Ωστόσο, σύμφωνα με την NYDN, ο ίδιος δεν έμεινε ποτέ σε αυτό το σπίτι.

Στην απέναντι γωνία, βρίσκεται ο “πρωταθλητής”, το διώροφο ρετιρέ, έκτασης 15. 434 ποδών, του  Ritz-Carlton  στο Battery Park City, το ακριβότερο διαμέρισμα που πωλείται αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη, καθώς η τιμή του αγγίζει τα 118 εκατομμύρια δολάρια.

To Βusiness Insider εξασφάλισε μία αποκλειστική ξενάγηση στο γυάλινο λοφτ: