Ουρές σχηματίζουν οι φανατικοί, επίδοξοι αγοραστές του νέου iPhone 6.

Η ουρά που είχε σχηματιστεί από το Flagship Apple Store, το οποίο άνοιξε στις 8 π.μ. το πρωί για το κοινό, εκτείνεται σε 12 τετράγωνα της πόλης, από την 59η και 5η μέχρι την 71η και 5η οδό.

Οι άνθρωποι στην 71η οδό είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το κατάστημα. Μερικοί κάθονταν σε καρέκλες παραλίας, παίζοντας χαρτιά, ενώ άλλοι χρησιμοποίησαν χαρτόκουτα για να κοιμηθούν!

Κατά την διάρκεια της νύχτας, η θερμοκρασία έπεσε αρκετά, με αποτέλεσμα, οι επίδοξοι κάτοχοι του νέου κινητού, να προμηθευτούν κουβέρτες και παλτά.

Box Fort Apple Phone

Μόλις έφτασαν στο Apple Store λίγα τετράγωνα αργότερα, τα πράγματα φαίνεται να έγιναν πιο οργανωμένα και επικρατούσε χαρούμενη διάθεση.

Apple iPhone

Apple iPhone

Όταν ρωτήθηκαν πόση ώρα περιμένουν, εκείνοι απάντησαν με χαμόγελο και με μια φωνή: “Από την Κυριακή”!

Apple iPhone

Παράλληλα, ένα άτυχες και ταυτόχρονα αστείο περιστατικό, έλαβε χώρα στο Περθ της Αυστραλίας.

Μία στιγμή ήταν αρκετή για να “προσγειώσει” τον ενθουσιώδη νεαρό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που απέκτησε το πολυαναμενόμενο iPhone 6.

Η κάμερα κατέγραψε την σκηνή κατά την οποία παρουσιάζει το απόλυτο κινητό μπροστά στο φανατικό πλήθος, όταν του πέφτει από το κουτί!