Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Μόνο κολακευτικά δεν είναι για την ελληνική κυβέρνηση τα αποτελέσματα της έρευνας Global States Of Mind που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία Gallup καθώς μόλις το 14% των Ελλήνων αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά.

Η έρευνα που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία Gallup δείχνει ότι μόνο ένα 14% των Ελλήνων αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά κατατάσσοντας τρίτη τη χώρα στο σχετικό πίνακα με τις πιο μισητές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Στην πρώτη θέση είναι η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και στη δεύτερη η Βουλγαρία. «Aυτή τη χρονιά μόνο το 14% των Ελλήνων φαίνεται να αποδέχεται τους ηγέτες του και μόλις το 23% και το 29% αποδέχεται την ηγεσία της ΕΕ και της Γερμανίας αντίστοιχα.

Τέλος μόνο το 19% των Ελλήνων έχει εμπιστοσύνη στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μεταξύ άλλων η έρευνα της gallup σημειώνει ότι το 91% των Ελλήνων πιστεύει ότι η διαφθορά είναι διαδεδομένη, ενώ αναφέρει ότι το επίπεδο της ανεργίας το 2013 στη χώρα άγγιξε το 27,3%», σημειώνει ο αμερικανικός ιστότοπος 247wallst.com που δημοσιεύει τα στοιχεία.

Οι χώρες με τις πιο ¨μισητές» κυβερνήσεις:

Βοσνία Ερζεγοβίνη

Βουλγαρία

Ελλάδα

Τσεχία

Μολδαβία

Πακιστάν

Περού

Ρουμανία

Κόστα Ρίκα

Τζαμάικα

Πορτογαλία

Ισπανία